HEHE

idag har vi suttit i en bat hela dagen. den ba pajade mitt ute pa havet. sag en havsskoldpadda simma forbi baten nar felix och sandi snorklade (dom sag den inte) HEHE! ibland tjanar man pa att vara feg.

vi drar nog till railey imorgon och klattrar.

puss

khao sok, phuket, ko phiphi

marknad i phuket de hade allt fran massa massa mango till insekter

har dricker vi nagot nyttigt. diskvatten kanskeeee

en sjo som vi badade i djungeln

lite mork bild pa tarzan o aporna

mogen humor (de har en reklam pa tv for nagonting som slutar med att det star "cp, will you marry me?")

en odlaa

jattesma beroendeframkallande bananer, var blomma och var bat

var hund i djungeln

man kan kopa kampfeskar i matbutikerna

djungelstig

longtail bat

solnedgang i phuket


sa dar kom lite bilder. nu ar vi pa ko phi phi, som tydligen ska vara paradis. vi ar kanske lite skadade efter ko tao och ko phangan for vi tycker inte riktigt paradis sa. ganska smutsig strand och vattnet ar lite skabbigt. och eftersom vi bor pa det absolut billigaste stallet pa hela on sa maste vi ga igenom sopor och sedan ett stalle som heter poo garden. KUL. och idag var vi en strand som var fylld med jattearga apor. inte alls sota. en av dom snodde var vattenflaska. haha, na men vi har det fortfarande skitbra. svart trottna pa det har. puss till er allaaaa

phuket baby

haj nu ar vi i phuket. vi bodde tva natter i phuket town pa ett vandrarhemtyp dar vi hade en egen liten tradgard med jattekonstig inredning, och en dusch i tradgarden. idag kom vi till en strand iallafall, hat kata. har ar ganska mycket chaterkansla men fint. har kylskap i bungalown. det ar lyxigt.

khao sok nationalparken var ball, massa STORA trad. massa trad. och massa bambu. inte sa mycket djur. sag typ en dinosauarie och nagra apor. och mitt i djungeln fick vi en hund, som vi fick se pa nar den dodade nagot valdigt litet och lurvigt, nastan som animal planet.

precis vid vara bungalows fanns det som en liten sjo dar man kunde bada med aporna pa morgonen o kvallen. det var vart hela resan dit.

puss o kraam

djungeel

imorgon lamnar vi koh phangan for fastlandet o aker till en av varldens aldsta regnskogar... typ 160 miljoner ar gammal. vi hoppas pa att fa se tigrar, elefanter och dinosaurier.
PUSS


BILDFEZT






koh phangan

nu ar vi pa koh phangan. kom hit i fredags o har sedan dess bott pa tre olika stallen. senaste stallet var favoriten, bottle beach, men det var dyrt o vi var forkylda- men vit strand, gront hav o med bungalow 10 meter fran havet. typ 4 meter nar det blev storm hehe. man kanner sig inte helt skyddad nar man sover i en trahydda sa nara ett argt hav... till o med fiskebaten som de hade anvant bara sjonk trots att alla forsokte radda den. det var ett litet aventyr.. ganska sorgligt. sen dess har det varit ganska trakigt vader typ regn o moln. nu ar vi iallafall friska o ar pa thong nai pan noi. ganska litet stalle men mysigt. vi har massor av olika insekter pa var toa. stannar nog har tva natter innan vi aker till den storre delen av stan, o sen vidare ner utmed ostkusten o sen ar vi nog matta pa det har sa vi gor lite nationalparker! har forresten sett bade elefanter o aper fastan inga var vilda.... men enda. vi har skrivit en djurlista. den borjar ta sig.


men men.... nu har vi varit har i tre veckor o vi ar friska, jattekara, inte panka, matta varje dag (det gar asbra att vara vegan i thailand) och mar perfekt. kan inte bli battre.  tanker pa er allihopa

puss o kram

puss

vet ni vad, nu ar vi open water dykare! blev klara med kursen igar, tre valdigt intensiva dagar med massa dyk och ganska lite teori. sjukt nojda ar vi nu iallafall, och helt bombade av alla nya intryck o saker man har sett o lart sig. det var riktigt ballt. lite sugna pa att fortsatta med mer utbildning eller iallafall bara dyka mer nar vi anda ar har men kanner att vi har varit har tillrackligt lange, och vart gratisboende pa dykcentret slutar imorgon sa da aker vi till grannon ko phangan. vattenfall o langa vita strander!! helt ok. 

aae tar RUBBAT lang tid att ladda upp bilder har darfor blir de sma o fa. 
men puss puss puss pa er allaaa fran oss

RSS 2.0