hejda asien

idag lamnar vi kuala lumpur och beger oss hemat. kanns sjukt konstigt att det redan ar 18e maj. har alltid kants sa langt borta. kuala lumpur har varit helt ok stad, stora stora kopcenter och stora stora hus. vi har gatt i affarer, kollat pa bio och varit pa akvarium.

kvart i sju gar flyget mot bangkok, har last tidningarna lite och ar ratt nojda att vi inte hangde dar sista dagarna.. hoppas flygplatsen ar ok och att det dar askmolnet inte sabbar nat. ska landa runt 9 imorgon bitti i kopenhamn om allt gar som det ska.

sa snart ses vi:) puss!

kuta kuta kuta

Tredje gangen och sista natten i Bali-KUTA, innan vi avslutar var langa semester som den startade. Hektisk stor stad inget BK men Kuala Lumpur! Fyra natter tre dagar :). Varldens tva hogsta torn finns! det gar att skryta om att man ska se, eventuellt aka upp i om vi far lust att koa i ca fem timmar. Ska bli skont o komma hem till ett forhoppnngsvis plus gradigt Sverige! 
Gilli trawangan var riktigt fint, blev ett fundive sag bla skapligt stor lila blackfisk! Mycket sol bad snorkling och endel surfing. Valdigt langsammt internet sa det blir bildvisning i Sverige!

Kan bli update i Malaysia med bilder pa en riktigt beundransvard skyline och tva overdrivet solbrannda turister.

Kutabeach-hitta en bild pa google...

KRAAM  


selamat siang

det ar omojligt att ladda upp bilder i det har landet. har faktiskt forsokt flera ganger nu....
vi ar i candidasa nu, har ar fint. hittade den enda vita sandstranden, alla andra har vulkansand, med kristallklart blatt vatten och omringat av berg och palmer. sa vi har solat(brant oss) och badat ett par dagar och idag sticker vi till gili islands! ska bli skont. vi stannar nog dar eller aker over en svang till lombok innan vi aker tillbaka kuta och sen borjar den laaanga resan hemmat. forhoppningsvis kan vi losa det att vi bara behover mellanlanda i bangkok.

puss o kram ses snart


RSS 2.0