gado gado

heej nu ar vi i kuta pa bali. resan hit var sa trakig men vi ar tacksamma for att vi la nagra hundra mer pa att flyga istallet for att aka buss i 12 timmar. vi hangde i kuala lumpurs flygplats en hel dag och at massa mat och svettades over att vi inte lyckades boka hembiljett fran bali, enligt ambassaden skulle man behova det for att komma in i landet. sa vi var gott nervosa nar vi landade, men allt gick bra. vi har fatt ett sadar billigt men schysst rum i en grand lite utanfor det varsta livet. helt sjukt mycket trafik har, man bara gar o vantar pa att bli pakord. maten har ar god sa men vi har lyckats fa flugor och kott i maten tva ganger haha. jaja. kuta ar nog inte dar man hittar den godaste indonesiska maten for har ar valdigt turistigt osv. imorgon aker vi nog till gili eller nagon annan liten o har utanfor bali sa att vi kan fira felixs fodelsedag pa ett lite lugnare stalle. det ska bli mysigt.

annars ar stamningen har overlag skonare typ an thailand.. tror det ar surfingen som gor det. felix surfade igar men hans mesiga fastmo avvaktar lite :) men som dom sager har, never surfed, never been to bali. det ar sa roligt och sitta pa stranden och titta pa alla som surfar, o det ar SA manga.

lite svalare har ocksa an i thailand, kanske 30 istallet for 40. daremot ar elen lite skev sa vi sov utan flakt, det var varmt.

jattesegt internet har sa det kan nog bli lite tomt pa bilder men vi kommer ju faktiskt hem om en manad. tokigt!!!

nu ska vi ga och shoppa for nagra miljoner (1 000 000 rp= 800 sek, skitroligt o va miljonar hela tiden!)

PUSS O KRAM


Kommentarer
Postat av: p.s

OM vi kommer hem med tanke pa vulkanutbrott och inbordeskrig ;)))

2010-04-17 @ 05:54:47
Postat av: baba

ja...det är värsta kaoset här. Ingen kan flyga.... gratta Felix från oss på hans födelsedag och tänk på att peta hajen i ögat om den attackerar brädan.....:-)

2010-04-17 @ 07:38:56
Postat av: MoMA

Ja grattis Felix!!!

Ja det där med att shoppa i Bangkok innan ni åker hem kan ni nog skrinlägga. Myndigheterna i Thailand tänker arrestera ledarna den 15 maj om inte oroligheterna upphör. Alla shoppingkvarteren är fulla av demonstranter...

Surfa på och njut....puss

2010-04-17 @ 11:29:36
Postat av: Lisa

GRATTIS på födelsedagen!

Himla fina bilder...

Ni är såå fina, pussar o kramar, mam

2010-04-19 @ 18:45:01
Postat av: peyton

shiiiiiiet vad jag saknar dig.. vill krama dig! ååh

2010-04-19 @ 22:54:24
Postat av: Anonym

grattis till dig felix 10 år efter men jag gratta dig på fb ;) saknar saknar och saknar er...!<3

2010-04-20 @ 07:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0