glad pask

hoppas alla hade en skon pask. vi hade det.. var i railey och satt runt en eld drack ol och lyssnade pa reggae. en gul drink, (gula) chips och oreos satte pricken over iet pa paskfirandet.

nu ar vi pa ko lanta. railey var inte sa roligt, men felix visade sig vara varldsmastare pa att klattra och blev kallad spiderman och grejer. duktig kille! iallafall sa var det ganska daligt vader dar och det fanns inte sa fina strander sa vi drog efter tva natter. och har ar jattefint, forsta stallet pa lange som vi trivs. det ar lugnt och stilla och jattefin strand. vi har legat och stekt i tva dagar, gott ar det.

fatta att vi har 37 grader har. blev helt chockade nar vi sag det. vi vaknar anda o fryser pa natterna.. tank da nar vi kommer hem. BRR!!

hoppaas ni har det bra och att varen har kommit med vitsippor och sant fint.

vi saknar er, chanel och avokado annars sa ar livet har perfekt. PUSS

Kommentarer
Postat av: MoMA

Regn och kallt. Inga vitsippor, men knoppar av påskliljor och tulpaner överallt. Chanel är sig lik och Felix är lite snällare mot henne nu. Idag har Pappa och Caroline börjat bygga den nya fusingugnen.puss

2010-04-05 @ 17:13:50
Postat av: Peppe

Öhh det där med att Felix är lite spiderman är välkänt här i halland. Glad om du håller den spelevinken på jorden. Var rädda om varandra!

2010-04-06 @ 13:12:37
Postat av: matilda

felix(??) menar du du felix eller ni.. eller en annan? de e coolt att klättra jag önskar jag kunnat men ja kan inte och är höjdrädd

2010-04-13 @ 10:02:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0